Ολοκληρωμένο Service από τη Nissan Χαλκιάς

Με πείρα, εμπειρία και συνεχή εξέλιξη για περισσότερα από 40 χρόνια η Nissan Χαλκιάς αποτελεί την σίγουρη επιλογή στη συντήρηση και στην επισκευή του Nissan σας.

Το καταρτισμένο προσωπικό της Nissan Χαλκιάς συνδυάζει γνώσεις, ωριμότητα και τεράστια εμπειρία. Παράλληλα η συνεχής επιμόρφωση με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από την ίδια την Nissan στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται ένα ολοκληρωμένο και σίγουρο σέρβις του αυτοκινήτου σας.

Το συνεργείο της Nissan Χαλκιάς μεταφέρθηκε προσφάτως σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 8.500 τ.μ. στην οδό Πειραιώς 22, στο Μοσχάτο.

Το έκτασης 1.200 τ.μ. συνεργείο μας διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα σε όλους τους τομείς και σε συνδυασμό με το νέο φανοποιείο 700 τ.μ. σας υπόσχονται την αποτελεσματική συντήρηση αλλά και επιδιόρθωση του Nissan σας σε ότι συμβεί.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμες τόσο από την Εθνική Οδό (Κηφισού) όσο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (100 μέτρα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο). Σε αυτές εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας θα απολαύσετε έναν ιδανικό και πλήρως ασφαλή χώρο αναμονής καθώς και άνετο πάρκινγκ.

ΚΛΕΙΣΤΕ SERVICE

Συμπληρωστε τη φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζι σας.

    ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ