Χειμερινές εκπτώσεις 20% στο σέρβις Nissan

Nissan Χαλκιάς After Sales Service: Ολική Επαναφορά για το δικό σας Nissan, με 20% Έκπτωση και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής και στα Γνήσια Αξεσουάρ!

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan Χαλκιάς τονίζει τον Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας Yψηλών Προδιαγραφών από τα υπερσύγχρονο συνεργείο της στην Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο, όπως και τα Μοναδικά Οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

Επωφεληθείτε τώρα από την ξεχωριστή χειμερινή προσφορά της Nissan Χαλκιάς και κερδίστε :
• ΔΩΡΕΑΝ Χειμερινό Έλεγχο 20 Σημείων
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες,
σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στην Nissan Χαλκιάς είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan Χαλκιάς, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

2022-12-14T06:37:50+00:00December 14th, 2022|Προσφορές|

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top