Το MICRA τώρα με ΜΗΔΕΝΙΚΑ τέλη κυκλοφορίας στην Nissan Χαλκιάς

Nissan Micra

Το Nissan Micra, πιο ώριμο από ποτέ, σας περιμένει στην Nissan Χαλκιάς. Γνωρίστε το μοντέλο που ξεχωρίζει με την κομψή όσο και σπορτίφ σχεδίασή του τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Εκπληκτικός από τη φύση του, ο εκφραστικός αλλά και premium σχεδιασμός του Micra, μέσα και έξω, θα ανεβάσει τους παλμούς σας. Από την χαρακτηριστική υπογραφή της  “αιωρούμενης”  γραμμής οροφής,  έως τα τολμηρά φώτα LED, το Micra συνδυάζει την πρακτικότητα του αυτοκινήτου της πόλης  με τολμηρό, ατρόμητο σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το Nissan Micra εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο τούρμπο κινητήρα βενζίνης 999 κ.εκ. με απόδοση 92 ίππους. Συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων είτε με το αυτόματο CVT που ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει κατά την καθημερινή μετακίνηση. Παράλληλα η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και οι περιορισμένες εκπομπές ρύπων CO2 συμβάλλουν στην οικονομία.

Η Nissan Χαλκιάς σας προσφέρει το Nissan Micra σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, με τους καλύτερους όρους απόκτησης της αγοράς και μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές. Στην έκθεση Nissan Χαλκιάς στην Λ. Συγγρού 242 στην Καλλιθέα μπορείτε να δείτε από κοντά το Nissan Micra αλλά και να πραγματοποιήσετε ένα πλήρες και αναλυτικό test drive.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρωστε τη φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος θα επικοιωνήσει μαζι σας.

    Οικονομική Προσφορά
    Test Drive

    ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ