Με τιμή εκκίνησης στα *14.590€, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης των 400€ από την Nissan Χαλκιάς και με ΜΗΔΕΝΙΚΑ τέλη κυκλοφορίας, το εμβληματικό MICRA αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές στην κατηγορία των supermini, ξεχωρίζοντας για την εμφάνιση και την τεχνολογία που διαθέτει. Με την αναβαθμισμένη γκάμα του MICRA να βελτιστοποιεί το εύρος επιλογών για τους υποψήφιους αγοραστές της κατηγορίας supermini, η απαλλαγή του μοντέλου από τα τέλη κυκλοφορίας (στις εκδόσεις Energy και Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων), του προσδίδει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο ενισχυμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του 1,0 λίτρου με ισχύ 92PS του Nissan MICRA, προσφέρει μια δυναμική και ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία. Είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντας βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. Η καμπύλη ενισχυμένης ροπής προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων, καθιστώντας την λειτουργία του κινητήρα ιδανική για οδήγηση στην πόλη, επιτρέποντας μια πιο ομαλή, πιο εκλεπτυσμένη και πιο απολαυστική οδήγηση.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Οικονομική Προσφορά
  Test Drive

  Αυτόματο Κιβώτιο

  Παράλληλα, το Nissan MICRA είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί “επιθετικά” το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

  Μέγιστη Ασφάλεια

  Από την έκδοση Energy και πάνω, το Nissan MICRA που σας προσφέρει η Nissan Χαλκιάς είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

  Πληροφορίες & Test Drive

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε με την έκθεση Nissan Χαλκιάς, Λ. Συγγρού 242, Καλλιθέα ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 9531008. Φυσικά στην Nissan Χαλκιάς μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα πληρέστατο Test Drive του Nissan Micra αλλά και των υπολοίπων μοντέλων Nissan.
  *Η τιμή μπορεί να αλλάξει.