Στην Nissan Χαλκιάς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα για ολική επαναφορά για το δικό σας Nissan για 1η φορά με 25% έκπτωση και στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής!

Φέτος όλοι ανυπομονούμε να κάνουμε διακοπές με το αγαπημένο μας αυτοκίνητο. Όταν μάλιστα αυτό είναι Nissan τότε, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service της Nissan Χαλκιάς, το όφελος είναι πολλαπλό!

Επωφεληθείτε τώρα από την ξεχωριστή καλοκαιρινή προσφορά της Nissan Χαλκιάς για το service του δικού σας Nissan και κερδίστε:
• Για 1η φορά 25% ΕΚΠΤΩΣΗ και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες,
σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης).
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη.
• ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινό Έλεγχο 25 Σημείων.

Συμβουλή από την ομάδα service της Nissan Χαλκιάς. H πραγματοποίηση ενός δωρεάν τεχνικού ελέγχου στο υπερσύγχρονο συνεργείο μας στην Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan Χαλκιάς, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
*Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι το τέλος Αυγούστου 2022